Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Woorden maken je vindbaar in Google

Webteksten hebben alles te maken met zoekmachine resultaten

Als klanten iets zoeken op internet, doen ze dat door woorden in te typen in Google. Wil jij gevonden worden op de woorden die ze hebben gegoogled? Dan kun je die maar beter op je website hebben staan, op de juiste pagina's en op de juiste plaatsen.

Bezoekers lezen niet. Ze scannen de pagina's

Internet is een snel medium. Bezoekers zijn ongeduldig dus lezen de teksten nauwelijks. Gebruik de volgende regels om je teksten goed scanbaar te maken.

  • Verleidelijke, pakkende titels die direct vertellen waar de pagina's over gaan.
  • De inleiding moet direct overtuigen wat het voordeel van je product of dienst is.
  • Tussenkoppen die bezoekers prikkelen om verder te lezen.
  • Opsommingen; deze hebben een enorme attentiewaarde.

Je webtekst moet waanzinnig overtuigend zijn. Zonder clichés zoals: "We zijn een jong en dynamisch bedrijf"

Hoe stimuleer je het koopgedrag van bezoekers?

Wij weten hoe het brein reageert op een tekst, afbeelding, productpresentatie of prijs. Daarom weten we ook hoe consumenten benaderd moeten worden om koopgedrag te stimuleren. In 2015 heb ik de training pdfMaster Online Overtuigen afgerond. Door conversie psychologie toe te passen kom je verder dan je concurrent.

Nieuw

4H archief, het digitale archief voor de 4h dorpen

4H-Archief

Laat een reactie achter
Wat
Migratie, bouw en maatwerk scripting
4h-archief.nl

Het website van 4h archief had een groot probleem. Het was moeilijk te onderhouden door de leden, en het archief met duizenden foto's was rommelig. Ook de bezoekers konden slecht zaken terug vinden.

Het complete archief is geïmporteerd in een geavanceerd fotoboek component. Nu kunnen de leden simpel met enkele drukken op de knop fotoboeken aanmaken en onderhouden. De zoekfunctie is sterk verbeterd op de website. Voor de verhalen is een maatwerk App ontwikkeld. Hiermee is het vullen van de teksten en afbeelding een eitje :-)

Lees meer
Ben Eekhoffotografie

Ben Eekhof Fotografie

Laat een reactie achter
Wat
Migratie, bouw en maatwerk scripting
beneekhof.nl

Ben Eekhof had 3 websites. Deze moesten worden teruggebracht tot 1 website. Niet echt een simpel klusje. Natuurlijk zijn foto's een belangrijk aandachtspunt op deze website en daar is veel aandacht aan besteed. Resultaat is een uitgebreide site waar veel op te zien is.

Tags
Lees meer
Uitvaartverzorging Kiers

Uitvaartverzorging Kiers

Laat een reactie achter
Wat
Techniek, ontwerp en ondersteuning
uitvaartverzorgingkiers.nl

Inmiddels de 3e generatie website voor Uitvaartverzorging Kiers. Mobiel gebruik is belangrijker dan ooit, dus de site is specifiek afgestemd op de smartphone gebruiker.

De sfeervolle foto's vormen een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Ook kunnen bezoekers nu direct het boekje "Dag Lieve" bestellen en afrekenen met iDEAL.

Ondanks de technisch complexe oplossing is het onderhoud er juist veel eenvoudiger op geworden.

Tags
Lees meer