Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Hoe blij worden klanten van het werk van MulderMedia?

Buiten het feit dat Rene een zeer vakkundig man is, is het ook een bijzonder fijne man om mee te werken. Hij levert zijn werk snel en accuraat af. Vaak met nog net ietsjes meer dan wat je verlangt omdat hij het eigenlijk ook net iets beter vindt of fijner vindt werken. Kleine dingen zijn vaak al aangepast op het moment dat je nog aan het uitleggen bent wat je graag verandert wil hebben. Daarbij is hij absoluut niet duur.

Kortom: Bent u van plan om een nieuwe website te bouwen, neemt u dan contact met hem op. Ik werk al heel lang samen met hem en hij heeft onze 2 sites, www.trouwfotograaf4you.nl en www.beneekhof.nl helemaal gebouwd. Deze sites worden regelmatig voorzien van de nieuwste features en updates

Ben Eekhof

Rene Mulder, een man met een missie en heel veel deskundigheid. Absolute aanrader!

Vorige

Super, goede communicatie, snelle reactie als je iets vraagt.

Laat een reactie achter

Zeer kundig en bekwaam ondanks de vele mail verkeer dag en nacht bleef hij correct met antwoorden naar mij toe. Denkt goed met je mee, deelt ook ideeën met je. Dankzij Muldermedia hebben wij nu een zeer duidelijke website gekregen!!!

Karin Baron van KF opleidingen Stellingwervers
kfopleidingen.nl
Lees Verder
Volgende

Nadat ik mijn idee duidelijk had gemaakt was mijn snel site klaar voor gebruik.

Laat een reactie achter

Hoewel bouwen een vak op zicht is, kan René bouwen als de beste. Website bouwen wel te verstaan. Een prettige samenwerking met het bouwen en ontwerpen van mijn site www.woningkeurjoure.nl. Duidelijke lijnen en heldere afspraken en een woord is een woord.

Sjirk Nijholt
woningkeurjoure.nl
Lees Verder