Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Hoe blij worden klanten van het werk van MulderMedia?

Zeer tevreden met mijn vernieuwde website!

Zeer tevreden met mijn vernieuwde website! René denkt met je mee, heel erg fijn! De snelle communicatie vindt ik zeer prettig!

Bibian Walsweer
schoonheidssalonbibian.nl

Een aanrader dus!

Voor het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde maakte MulderMedia een nieuwe website. Heel helder en overzichtelijk. We hadden een aantal specifieke wensen. René Mulder begreep precies wat we wilden, dacht met ons mee en kwam met oplossingen waarmee we zeer tevreden zijn. Een aanrader dus!

Iwan van Nieuwenhoven
vlechtmuseum.nl

Het was/is een hele prettige samenwerking geweest met René.

Ik ben heel tevreden. René is deskundig en de adviezen zijn helder en zinvol. Zijn snelle manier van werken en reageren heb ik erg op prijs gesteld. De nieuwe website ziet er prima uit. De nodige aanpassingen op mijn verzoek werden snel uitgevoerd, meestal dezelfde dag nog.
Een website nodig? Ik kan MulderMedia van harte aanbevelen!

Gerda Wesselius
gerdawesselius.nl

Als ik een cijfer moest geven, kreeg hij een 10

Wat ben ik blij dat René mijn website heeft gemaakt. Vanaf het allereerste contact zat de vaart erin. Snel en nauwkeurig heeft René mijn site gemaakt.

Wat ik heel er waardeer in hem is dat hij zo snel reageert op vragen. Meestal had ik binnen een uur het antwoord of had hij de aanpassingen waar ik naar had gevraagd al gedaan. De korte uitlegvideo's zijn helder.

René denkt ook mee. Met name om de site snel en aantrekkelijk voor bezoekers te maken. Als ik een cijfer moest geven, kreeg hij een 10.

Afscheid Belicht
afscheidbelicht.nl

Muldermedia is een aanrader! No doubt.

René levert strakke websites die bij de tijd zijn, geeft praktisch adviezen en verkoopt geen praatjes. Bovendien is hij er snel bij als er wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Muldermedia is een aanrader! No doubt.

Lysander Ninaber
Youniverse.Today

Muldermedia geeft je net dat beetje extra

Muldermedia geeft je net dat beetje extra en denk goed mee met wat nu precies je doel van je website is. Wie wil je bereiken en wat wil je communiceren. Begeleiding gaat ook verder na oplevering van de site.

Snel en direct met handige instructie filmpjes voor het beheerders gedeelte. Een website afgestemd op jouw wensen en vooral het vertalen van jouw idee naar een site is prettig. Persoonlijke benadering en open communicatie

Marten Jan van Olphen
mantgum.com

Kwam ik er niet uit dan was de respons en begeleiding van René altijd snel

Na een eerder mislukte poging met iemand anders besloot ik om René te vragen om samen eens te gaan werken een een nieuwe website voor onze stichting.

Na het uitwisselen van ideeën was de eerste opzet snel klaar en konden we verder. Het prettige vond ik dat ik zelf direct ook mijn eigen ideeën er in kwijt kon en dat ook zelf kon doen.

Kwam ik er niet uit dan was de respons en begeleiding van René altijd snel. Veranderingen werden snel doorgevoerd. Hij kon ook goed uitleggen waarom een bepaalde stijl wel of niet goed werkte

Jan de Vries
ambachtnoordwolde.nl

We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat!

Via een dorpsgenoot kwam onze stichting in contact met MulderMedia.

Deze dorpsgenoot was erg enthousiast over dit bedrijf. Onze stichting, die de uitgave van ons dorpsblad behartigt, had een nieuwe website nodig en na de eerste contacten met MulderMedia sloeg het enthousiasme eigenlijk gelijk over!

We kozen voor een website-opzet die we zelf konden invullen. Mulder zorgde voor deze opzet en we kregen ruim de tijd om deze te vullen met content. Tijdens dit proces keek Mulder constant mee en stuurde hij waar nodig bij met tips en adviezen.

Vaak werd er een instructiefilmpje meegestuurd. Mulder houdt van een korte, zeer snelle en directe aanpak en heeft een gedegen kennis omtrent webdesign en alles wat daarmee annex is. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat!

Hendrik van der Heide
4hdorpen.nl

René gebruikt geen moeilijke taal, maar is helder en duidelijk

In simpele en heldere taal wist hij uit te leggen hoe hij ons eventueel kon helpen en ondersteunen. Bovendien heeft René oog voor onze commissie, zijnde een groep vrijwilligers die in hun vrije tijd hun best doen om een website te beheren. Dit heeft ons te doen besluiten om de opdracht aan MulderMedia te gunnen. 

Nu de website draait kan ik niets anders zeggen dan dat alles wat op de bedrijfssite wordt aangegeven is uitgekomen. 

Kort gezegd: René gebruikt geen moeilijke taal, maar is helder en duidelijk. Hij is snel en bijna altijd bereikbaar, via de telefoon of via de mail. Ook de beantwoording is snel. Bovendien heeft hij oog voor ons, als vrijwilligers.

Mient Hof
4h-archief.nl 

Zeer kundig en bekwaam

Zeer kundig en bekwaam

Mara Eijsbouts
Lebrocope.nl

We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

Mulder Media heeft onze website gemoderniseerd en we zijn nu veel beter vindbaar. René reageert in no time op vragen. We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

P Hop
boomrooierijhop.nl

Je voor advies en de ondersteuning van jou was super. Wij zijn dik tevreden.

Rene, bedankt voor je prima geleverde werkzaamheden site woninginrichtingwolvega.nl. Opmaak site prima, plaatsen -stallen site jij hebt het keurig geregeld. Je voor advies en de ondersteuning van jou was super.
Wij zijn dik tevreden.

Peter Riksma
woninginrichtingwolvega.nl

Buitengewoon tevreden

Op advies van één van onze klanten terecht gekomen bij René van MulderMedia voor het vernieuwen van onze website. Wij zijn geweldig tevreden met het resultaat, maar ook zijn wij helemaal tevreden met de wijze waarop René te werk gaat. Uitermate deskundig, zeer flexibel en vriendelijk in de omgang waarbij niets te veel of onmogelijk is. Dus ook wij kunnen onze klanten en iedereen adviseren om voor hun website naar MulderMedia te gaan.

Fred & Linda Cult Administratiekantoor
Frelin.nl

Duidelijk verstand van zaken en niets is teveel

Rene weet duidelijk wat hij doet.Van begin tot eind erg veel contact gehad via de mail en telefonisch.Ondanks de erg VELE mailtjes en vragen van mijn kant ;-) bleef hij rustig en handelde alles zeer naar behoeve af.Ik ben weer in het bezit van een erg nette website die eindelijk ook klaar is qua mobiele versie.Ook voor het onderhoud en vragen achteraf is niets teveel. Kortom, Rene heeft er weer een vaste klant bij.

M. Doller
dollerdak.nl

Nadat ik mijn idee duidelijk had gemaakt was mijn snel site klaar voor gebruik.

Hoewel bouwen een vak op zicht is, kan René bouwen als de beste. Website bouwen wel te verstaan. Een prettige samenwerking met het bouwen en ontwerpen van mijn site www.woningkeurjoure.nl. Duidelijke lijnen en heldere afspraken en een woord is een woord.

Sjirk Nijholt
woningkeurjoure.nl

Rene Mulder, een man met een missie en heel veel deskundigheid. Absolute aanrader!

Buiten het feit dat Rene een zeer vakkundig man is, is het ook een bijzonder fijne man om mee te werken. Hij levert zijn werk snel en accuraat af. Vaak met nog net ietsjes meer dan wat je verlangt omdat hij het eigenlijk ook net iets beter vindt of fijner vindt werken. Kleine dingen zijn vaak al aangepast op het moment dat je nog aan het uitleggen bent wat je graag verandert wil hebben. Daarbij is hij absoluut niet duur.

Kortom: Bent u van plan om een nieuwe website te bouwen, neemt u dan contact met hem op. Ik werk al heel lang samen met hem en hij heeft beneekhof.nl gebouwd. Deze site worden regelmatig voorzien van de nieuwste features en updates

Ben Eekhof
beneekhof.nl

Helemaal dik tevreden

Mulder media heeft voor ons een hele mooie site gemaakt.
Helemaal dik tevreden. 2x contact gehad vooraf en de vrije hand gegeven. Het resultaat is overweldigend!!En heeft zekers de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
TOP!!!

Janneke Kamperveen Oldeberkoop
koepelbos.nl

Top, korte lijnen, duidelijke afspraken.

MulderMedia heeft een mooie en duidelijke website voor mij gemaakt;

Greet Lageveen
lagerheide.nl

Het contact was goed en het resultaat ook.

Muldermedia heeft voor ons 2 nieuwe websites gemaakt, het contact was goed en het resultaat ook.

Slager arbeidsbemiddeling
slager-werving.nl

Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Rene Mulder van Muldermedia heeft voor mij een mooie website gebouwd, helemaal naar mijn wens. Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Peter Hiemstra Beeldend kunstenaar Oldeberkoop
peterhiemstra.eu

Hij luistert, adviseert en dirigeert.

Per toeval bij Mulder Media terecht gekomen. Ben ontzettend blij dat ik mijn website door hem heb laten bouwen. En niet te vergeten, de prachtige teksten geschreven door Henriet Haan. René is zeer toegankelijk. Hij luistert, adviseert en dirigeert. We hebben via de mail en telefonisch veel contact gehad. Hij reageert zeer snel op je mail en als je hem belt, neemt hij de tijd voor je. Als het aan mij ligt, zou ik iedereen Mulder Media aanbevelen. 

Ali Farhadi Preventive care and training
preventivecareandtraining.com

Opnieuw topresultaat

Opnieuw het maken van website voor een van onze klanten uitbesteed aan MulderMedia. Opnieuw topresultaat. 
Was alles maar zo eenvoudig J.

Henk Feitsma

Aanrader

Onze website/webwinkel moest nodig een nieuwe look en via via kwamen we bij Muldermedia terecht.

Na een verhelderend gesprek gingen we aan de slag en we zijn heel blij met het resultaat:een rustige en duidelijke website/webwinkel. Het mailcontact was goed en wanneer ik er niet uitkwam(alle artikelen moesten opnieuw van teksten voorzien) kwam er een duidelijke stap voor stap uitleg.

Kortom:een aanrader!

Marianne Dubbeld van Atelier Lindelicht.
lindelicht.com