Hoe blij worden klanten van het werk van MulderMedia?

Siersmederij Oldeberkoop

siermsmederij2016Siersmederij Oldeberkoop heeft al jaren een website en kent de toegevoegde waarde van dit medium. Mobiele weergave is een voorwaarde dus werd de site onder handen genomen. Resultaat? Moderne uitstraling en geschikt voor ieder scherm.

Wat: Complete project. Vormgeving: MulderMedia

URL: www.siersmederij.nl

Uw site moet up to date zijn.

Het is noodzakelijk dat uw website up to date is. Met behulp van een onderhoudsysteem bent u zelf in staat overal ter wereld uw website simpel te onderhouden. Een internet verbinding en een computer is voldoende.

De vraag of u ook een website nodig heeft is achterhaald.

De vraag hoe u zich moet presenteren is wel aan de orde. Geen website hebben is nog altijd beter dan een website hebben die teleurstelt of zelfs irriteert.  Uw website is immers het visitekaartje van uw bedrijf en wekt een bepaalde verwachting.

Lees meer: De vraag of u ook een website nodig heeft is achterhaald.

René is zeer toegankelijk. Hij luistert, adviseert en dirigeert.

Per toeval bij Mulder Media terecht gekomen. Ben ontzettend blij dat ik mijn website door hem heb laten bouwen. En niet te vergeten, de prachtige teksten geschreven door Henriet Haan. René is zeer toegankelijk. Hij luistert, adviseert en dirigeert. We hebben via de mail en telefonisch veel contact gehad. Hij reageert zeer snel op je mail en als je hem belt, neemt hij de tijd voor je. Als het aan mij ligt, zou ik iedereen Mulder Media aanbevelen. 

Ali Farhadi Preventive care and training
preventivecareandtraining.com

Rene, super bedankt voor mijn mooie, rustgevende en duidelijke website.

In ons eerste gesprek heb je duidelijk aangegeven wat belangrijk is voor een juiste website, dat is gelukt. Tijdens dit gesprek is alles duidelijk besproken en uitgelegd. Veel van je geleerd, wat betreft nieuwe dingen en wat je allemaal kan doen met je site.

Kortom erg tevreden over het resultaat en communicatie met elkaar. Echt top, nogmaals hartstikke bedankt Rene.

Groetjes Monique www.solobewindvoering.nl

Top, korte lijnen, duidelijke afspraken.

MulderMedia heeft een mooie en duidelijke website voor mij gemaakt;

lagerheide.nl Greet Lageveen

Deskundig uitgevoerd

René Mulder van Mulder Media uit Oldeberkoop heeft mijn website gemaakt: delindevallei.nl
Hij heeft dit deskundig voor mij uitgevoerd en de afspraken zijn goed nagekomen. Ook heeft hij mijn wensen gerespecteerd en eerlijk advies gegeven.

Een aanrader dus mocht u ook eens een website willen laten maken.

A Oosterveld delindevalei.nl

Rene Mulder, een man met een missie en heel veel deskundigheid. Absolute aanrader!

Buiten het feit dat Rene een zeer vakkundig man is, is het ook een bijzonder fijne man om mee te werken. Hij levert zijn werk snel en accuraat af. Vaak met nog net ietsjes meer dan wat je verlangt omdat hij het eigenlijk ook net iets beter vindt of fijner vindt werken. Kleine dingen zijn vaak al aangepast op het moment dat je nog aan het uitleggen bent wat je graag verandert wil hebben. Daarbij is hij absoluut niet duur.

Kortom: Bent u van plan om een nieuwe website te bouwen, neemt u dan contact met hem op. Ik werk al heel lang samen met hem en hij heeft onze 2 sites, www.trouwfotograaf4you.nl en www.beneekhof.nl helemaal gebouwd. Deze sites worden regelmatig voorzien van de nieuwste features en updates.

Ben Eekhof trouwfotograaf4you.nl beneekhof.nl

Nadat ik mijn idee duidelijk had gemaakt was mijn snel site klaar voor gebruik.

Hoewel bouwen een vak op zicht is, kan René bouwen als de beste. Website bouwen wel te verstaan. Een prettige samenwerking met het bouwen en ontwerpen van mijn site www.woningkeurjoure.nl. Duidelijke lijnen en heldere afspraken en een woord is een woord.

Sjirk Nijholt woningkeurjoure.nl

Website upgraden en uitbreiden in Zeewolde

Rene heeft een hele mooie site voor mij gemaakt, www.lijfzaken.nl. Helemaal naar mijn wensen. Hij reageert snel op vragen en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben heel erg tevreden.

Brenda van Maanen lijfzaken.nl

Perfecte en snelle service

Mulder Media, René, heeft ons perfect geholpen met het maken van de website www.hondentrainingdickstaal.nl en www.dogtrainingdickstaal.com. Zowel in het Engels als Nederlands. Prima ondersteuning, bijna dag en nacht bereikbaar en altijd erg snelle en goede reacties! Top service!

Sander Staal hondentrainingdickstaal.nl

Wij bevelen Mulder Media zeker aan.

Wij zijn heel tevreden. De afspraken werden goed nagekomen en wij werden steeds goed geantwoord op al onze vragen. En ook nu nog, als er vragen zijn komt er direkt een oplossing. Dus wij bevelen Mulder Media zeker aan.

Van der Helm Design vanderhelmdesign.nl

MulderMulder kan ik echt aan iedereen aanbevelen. Super

Mulder Media, heeft voor mij de website www.inboedelhulpverlening.nl afgebouwd. Zelf had ik al een begin gemaakt, maar door gebrek aan expertise zocht ik hulp. Achteraf ben ik blij dat ik Mulder Media heb ingeschakeld.

Snel resultaat, goede communicatie, transparant en een puik eindresultaat is mijn conclusie.
MulderMulder kan ik echt aan iedereen aanbevelen. Super
Gr. Riemer Bouius

Riemer Bouius inboedelhulpverlening.nl

We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

Mulder Media heeft onze website gemoderniseerd en we zijn nu veel beter vindbaar. René reageert in no time op vragen. We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

P Hop boomrooierijhop.nl

Tandartsenpraktijk De Landerijen

Bekijk de website van tandartsenpraktijk De Landerijen

Fris, vertrouwen wekken, modern en geschikt voor alle apparaten dat is in het kort wat de opdracht was. Bezoekers kunnen online een afspraak maken, maar zich ook inschrijven voor de praktijk. De zwartwit foto's hebben een mooi contrast met de verder heldere kleuren van de website. Uitstraling is belangrijk, maar bezoekers lezen de teksten en moeten dan tot actie over gaan. Daar is veel aandacht aan besteed.

Wat: Techniek: MulderMedia Tekst: Tekst voor Media

URL:  https://tandarts-landerijen.nl

Wybytherm:Specialist in verwarming voor de agrarische en tuinbouw sector

wybytherm

Wybytherm is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verwarming voor de agrarische en tuinbouwsector. Tot voor kort zaten ze vast aan een "vervelend" abonnement voor de website met allerlei beperkingen. Die tijd is voorbij. Een fris ontwerp, en overtuigende teksten zijn het bewijs dat het anders kan. 

Wat: Vormgeving en content: MulderMedia

URL:  https://wybytherm.nl

Renovatie en onderhoud van grafmonumenten

Bezoek de website van Renovatie en onderhoud van grafmonumenten

Clean, duidelijk en goede teksten zijn de beste ingredienten voor een succesvolle website. De website moet "respect" uitstralen. Ook werd er een nieuw logo ontwikkeld en daar werd de stijl van de website op aangepast.

Wat: Vormgeving en content: MulderMedia

URL: https://gheitegrafonderhoud.nl

Beeldend kunstenaar Peter Hiemstra

Bezoek de website van beeldend kunstenaar Peter Hiemstra

Als beeldend kunstenaar wil je natuurlijk laten zien wat je doet. Dus grote foto's en exposities moeten prominent op de website. Minimalistisch met veel witruimte kenmerkt deze website.

Wat: Vormgeving: MulderMedia

URL: https://peterhiemstra.eu/

LP winkel

Bezoek de website van lpwinkel.nl

LP winkel verkoopt al meer dan 5 jaar bijzonder lp's singles en cd's. Inmiddels was de winkelsoftware verouderd met alle gevolgen van dien.

MulderMedia heeft de ruim 13000 artikelen gemigreerd naar een compleet nieuwe winkelomgeving. De komende jaren kan LP winkel weer vooruit en bovendien proviteren ze nu van de vele nieuwe mogelijkheden die deze webshop biedt. 

Wat: Migratie en Vormgeving: MulderMedia

URL: https://lpwinkel.nl

Holland Opleidingen Groep

Bezoek de website van Holland Opleidingen Groep

Holland Opleidingen Groep biedt meer dan 600 opleidingen, trainingen en workshops aan.

Door het enorme aanbod kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Daarom is er een real time filter functie. In 4 stappen kan de bezoeker een grove selectie maken. In het overzicht dat daar uit komt kan men verder filteren. De oude content is volledig gemigreerd naar de nieuwe site.

Wat: Complete project. Vormgeving: MulderMedia Teksten: MulderMedia

URL: Holland Opleidingen Groep

Pannenkoekboerderij 't Koepelbos

Bezoek de website van Koepelbos

Lekker eten heeft alles met sfeer te maken. Een frisse layout en smaakvolle foto's zijn toegepast om juiste uitstraling te krijgen. De teksten (het belangrijkste van een website) zijn geschreven door MulderMedia zodat de site een veel betere klantervaring oplevert.

Wat: Complete project. Vormgeving: Klarekijk & MM Teksten: MulderMedia

URL: koepelbos.nl

KF Opleidingen

Bezoek de website van KF Opleidingen

De specialist in trainingen op het gebied van EHBO, BHV, Lotus, Reanimatie & AED, Kinder EHBO, Wandelletsel, Sportletsels, Eerste hulp bij drugs in het uitgaansleven en Ontruimingen. Direct online je curus boeken en betalen met iDEAL. De site beschikt ook over een webshop.

Wat: Complete project. Vormgeving: maatwerk vormgeving Teksten: MulderMedia

URL: kfopleidingen.nl

Djurrekookt

Bezoek de website van Djurrekookt

Djurrekookt is het culinair hart van Djurre Kookt. Innovatief koken en fooddesign. Op de site veel recepten, een blog, ervaringen en kooktips. Natuurlijk zijn er koppelingen met social media.

Wat: Complete project. Vormgeving: standaard vormgeving

URL: djurrekookt.nl

Waarom MulderMedia?

MulderMedia Websites

MulderMedia maakt websites voor bezoekers..... niet voor u!

Dit is een belangrijk uitgangspunt. Uiteindelijk wilt u maar één ding en dat is uw doelgroep bereiken.muldermedia


Expertise, passie, no-nonsense!

MulderMedia maakt al jaren websites. Ervaring is noodzakelijk om te weten wat er speelt en hoe er gespeeld moet worden. Het toepassen van moderne technieken in een gebruiksvriendelijk jasje.

Het hele traject; ontwerpen, indelen, plaatsen van content.

Er zijn veel bedrijven die zich ‘webdesigners' of ‘webbureau's' noemen. Bedenk dat er geen optimaal resultaat wordt behaald als een van de eerder genoemde punten niet voldoende wordt ondersteund. De zwakste schakel bepaalt het uiteindelijke resultaat.

Een website maken is een vak.

MulderMedia ontwerpt en bouwt professionele en goed ogende websites voor het midden- en kleinbedrijf. Een website is het visitekaartje van uw bedrijf en dat laat je nu eenmaal niet maken door 'een handige buurman'.

Lees meer: Een website maken is een vak.

Techniek in dienst van de mens

Uw bezoekers en u zijn waarschijnlijk helemaal niet geïntereseerd in de technische afhandeling van uw website. Geen technische 'prietpraat' maar een systeem dat u werk uit handen neemt.

Lees meer: Techniek in dienst van de mens

Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Rene Mulder van Muldermedia heeft voor mij een mooie website gebouwd, helemaal naar mijn wens. Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Peter Hiemstra Beeldend kunstenaar Oldeberkoop
www.peterhiemstra.eu

Het contact was goed en het resultaat ook.

Muldermedia heeft voor ons 2 nieuwe websites gemaakt, het contact was goed en het resultaat ook.

Slager arbeidsbemiddeling

Helemaal dik tevreden

Mulder media heeft voor ons een hele mooie site gemaakt.
Helemaal dik tevreden. 2x contact gehad vooraf en de vrije hand gegeven. Het resultaat is overweldigend!!

En heeft zekers de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
TOP!!!

Janneke Kamperveen Oldeberkoop www.koepelbos.nl

Super, goede communicatie, snelle reactie als je iets vraagt.

Zeer kundig en bekwaam ondanks de vele mail verkeer dag en nacht bleef hij correct met antwoorden naar mij toe. Denkt goed met je mee, deelt ook ideeën met je. Dankzij Muldermedia hebben wij nu een zeer duidelijke website gekregen!!!

Karin Baron van KF opleidingen Stellingwervers kfopleidingen.nl

Vakkundig, Zakelijk én Persoonlijk. Daarom zeer aan te bevelen!

Aan MulderMedia hebben wij ( Eductum B.V.) de opdracht gegeven om onze website te upgraden en aan te vullen met een webshop. De uitvoering door MulderMedia werd gekenmerkt door professionaliteit, vakmanschap, clientcentraal én resultaatgericht.

Complimenten Rene ! eductum.nl Aan MulderMedia hebben wij ( Eductum B.V.) de opdracht gegeven om onze website te upgraden en aan te vullen met een webshop. De uitvoering door MulderMedia werd gekenmerkt door professionaliteit, vakmanschap, clientcentraal én resultaatgericht. Complimenten Rene !

Teus Dorrepaal DGA. eductum.nl

Duidelijk verstand van zaken en niets is teveel

Rene weet duidelijk wat hij doet.Van begin tot eind erg veel contact gehad via de mail en telefonisch.Ondanks de erg VELE mailtjes en vragen van mijn kant ;-) bleef hij rustig en handelde alles zeer naar behoeve af.Ik ben weer in het bezit van een erg nette website die eindelijk ook klaar is qua mobiele versie.Ook voor het onderhoud en vragen achteraf is niets teveel. Kortom, Rene heeft er weer een vaste klant bij.

M. Doller  dollerdak.nl

Buitengewoon tevreden

Op advies van één van onze klanten terecht gekomen bij René van MulderMedia voor het vernieuwen van onze website. Wij zijn geweldig tevreden met het resultaat, maar ook zijn wij helemaal tevreden met de wijze waarop René te werk gaat. Uitermate deskundig, zeer flexibel en vriendelijk in de omgang waarbij niets te veel of onmogelijk is. Dus ook wij kunnen onze klanten en iedereen adviseren om voor hun website naar MulderMedia te gaan.

Fred & Linda Cult Administratiekantoor Frelin.nl

Complete remake bestaande website Riksma Wolvega

Rene, bedankt voor je prima geleverde werkzaamheden site woninginrichtingwolvega.nl. Opmaak site prima, plaatsen -stallen site jij hebt het keurig geregeld. Je voor advies en de ondersteuning van jou was super.
Wij zijn dik tevreden.

Peter Riksma woninginrichtingwolvega.nl

Hij is technisch onderbouwd, heeft verstand van zaken en maakt prachtige websites.

Djurreskookworkshop.nl ziet er vlot en fris uit met erg duidelijke teksten. Dit dankzij Mulder Media. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Mulder Media.Mulder Media weet goed met wensen van de klant om te gaan. Dit heeft resulteert in een mooi product.

Bedankt Mulder Media!

Djurre Veensma djurreskookworkshop.nl

Muldermedia heeft ons het maatwerk geleverd waar we naar op zoek waren

In april starten wij met een Bed and Breakfast. Daar hoort natuurlijk ook een mooie website bij. Maar waar laat je zoiets doen en door wie?
Rene Mulder van Muldermedia heeft ons het maatwerk geleverd waar we naar op zoek waren. Het bouwen van een website gaat echter niet zonder slag of stoot. Rene bleek in de communicatie over de site bijzonder open en bereikbaar te zijn.

Hij heeft de vele details die een mooie website kenmerken feilloos weten te verwerken. Wij zijn ook heel tevreden over de snelheid waarmee de site gereed kwam. Binnen een maand waren we online. Ook de kosten bleven goed beheersbaar.

Rene hanteert een vaste prijs voor het bouwen van de site. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Wie op zoek is naar een creatieve, communicatief vaardige en voordelige webbouwer: neem dan contact op met Rene Mulder van Muldermedia in Oldeberkoop.

B Spijker bb-upstairs.nl

Zeer kundig en bekwaam

Zeer kundig en bekwaam

Mara Eijsbouts Lebrocope.nl

Hannie Mein Kunstprijs

Bezoek de website van Keramist Hannie mein

Hannie Mein was een zeer bekend keramiste, geboren en getogen in Vinkega in de gemeente Weststellingwerf. Om haar te eren is er een 3 jaarlijkse kunstprijs naar haar vernoemd. De site heeft verschillende dynamische elementen zoals sliders ed. Natuurlijk is alles over de deelnemers en de prijs zelf te vinden.

Wat: Techniek: MulderMedia

URL:  https://hanniemein.nl

Portretfotograaf4you: Een portret vertelt wie je bent!

portretfotograaf4you

Eindelijk een klant die een zgn "Foto slider" op z'n website durft te weren! Sliders werken namelijk niet! Portretfotograaf4you wil namelijk wèl scoren met z'n site. Prachtige foto's en keigave content zijn het belangrijkste en daar is veel tijd aan besteed.

Wat: Vormgeving en content: MulderMedia

URL: https://portretfotograaf4you.nl

Preventive care and training

preventivecaeandtraing

De domeinnaam was al geregeld, maar hoe nu verder? MulderMedia weet raad en heeft de complete website verzorgd. Advies, teksten en techniek. Alleen als alles optimaal samenwerkt krijg je een mooi product. 

Wat: Vormgeving en content: MulderMedia

URL: https://preventivecareandtraining.com

Solo Bewindvoering

Bezoek de website van Solo Bewindvoering

Solo Bewindvoering helpt mensen die problemen hebben met hun financiële huishouding. De site moet vertrouwen uitstralen en direct communiceren waar bewindvoering voor staat. Er is een directe koppeling met het mailingsysteem MailChimp.

Wat: Vormgeving en content: MulderMedia

URL: https://solobewindvoering.nl

Trouwfotograaf4you

trouwfotograaf4you

Journalistieke trouwfoto's door 2 fotografen

Ben en Annemieke zijn twee spontane fotografen. Uniek is dat ze met z'n beiden trouwfoto's maken waardoor er veel meer momenten gevangen worden.

De concurrentie is groot in deze branche. Daarom is alles op alles gezet om deze site goed te laten scoren in Google.

Wat: Vormgeving: MulderMedia

URL: Trouwfotograaf4you.nl

Lagerheide opleidingen

Bezoek de website van Lagerheide

Lagerheide biedt opleidingen aan voor EHBO, EAD, BHV en brandbeveiliging. Online kan direct een cursus deelname worden aangevraagd. Omdat de inhoud van een website feitelijk het belangrijkste is, heeft de opdrachtgever gekozen om ook de teksten te laten maken door MulderMedia.

Wat: Complete project. Vormgeving: MulderMedia Teksen: MulderMedia

URL: Lagerheide.nl

B&B de Lindevallei

Bezoek de website van Lindevallei

De site moest een landelijke uitstraling van rust en ruimte krijgen. Door de mooie fotografie en de puntige teksten mag het resultaat er zijn.

Wat: Complete project. Vormgeving: Klarekijk & MM Content: MulderMedia

URL: delindevallei.nl

Praktijk de Linde

Bezoek de website van Praktijk de Linde

Specialist in compressietherapie, borstprothesen en medische voetverzorging; daar staat praktijk de linde voor. De vorige site was behoorlijk gedateerd en miste de juiste uitstraling. Teksten zijn het belangrijkste van de website. Daarom is er gekozen voor maatwerk teksten die perfect afgestemd zijn op de doelgroep. Geschikt voor ieder scherm.

Wat: Complete project. Vormgeving: maatwerk vormgeving Teksten: MulderMedia

URL: praktijk-delinde.nl

Siersmederij Oldeberkoop

Bezoek de website van Siersmederij Oldeberkoop

Siersmederij Oldeberkoop heeft al jaren een website en kent de toegevoegde waarde van dit medium. Mobiele weergave is een voorwaarde dus werd de site onder handen genomen. Resultaat? Moderne uitstraling en geschkt voor ieder scherm.

Wat: Complete project. Vormgeving: MulderMedia

URL: siersmederij.nl

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 
  • Conversie Psychologie
  • Online Marketing 
  • Copy Writing
  • Usability & conversie optimalisatie
Webbureau MulderMedia | Het Hooge 10 8421SE  Oldeberkoop  - T: 0516 - 45 23 68 - M: 06 - 224 616 86 | e-mail

Meer weten?

Twijfel niet langer bel:
0516 45 23 68  M: 06 224 616 86
of mail ons.

Na een goede kop koffie weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent .