Hoe blij worden klanten van het werk van MulderMedia?

Aanrader

Onze website/webwinkel moest nodig een nieuwe look en via via kwamen we bij Muldermedia terecht.

Na een verhelderend gesprek gingen we aan de slag en we zijn heel blij met het resultaat:een rustige en duidelijke website/webwinkel. Het mailcontact was goed en wanneer ik er niet uitkwam(alle artikelen moesten opnieuw van teksten voorzien) kwam er een duidelijke stap voor stap uitleg.

Kortom:een aanrader!

Marianne Dubbeld van Atelier Lindelicht.

Opnieuw topresultaat

Opnieuw het maken van website voor een van onze klanten uitbesteed aan MulderMedia. Opnieuw topresultaat. 
Was alles maar zo eenvoudig J. 

Henk Feitsma

SPIN OFF Communicatie   

René is zeer toegankelijk. Hij luistert, adviseert en dirigeert.

Per toeval bij Mulder Media terecht gekomen. Ben ontzettend blij dat ik mijn website door hem heb laten bouwen. En niet te vergeten, de prachtige teksten geschreven door Henriet Haan. René is zeer toegankelijk. Hij luistert, adviseert en dirigeert. We hebben via de mail en telefonisch veel contact gehad. Hij reageert zeer snel op je mail en als je hem belt, neemt hij de tijd voor je. Als het aan mij ligt, zou ik iedereen Mulder Media aanbevelen. 

Ali Farhadi Preventive care and training
preventivecareandtraining.com

Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Rene Mulder van Muldermedia heeft voor mij een mooie website gebouwd, helemaal naar mijn wens. Hij werkt en reageert adequaat en is zo snel als Zoef de haas. Aanbevelenswaardig!

Peter Hiemstra Beeldend kunstenaar Oldeberkoop
www.peterhiemstra.eu

Rene, super bedankt voor mijn mooie, rustgevende en duidelijke website.

In ons eerste gesprek heb je duidelijk aangegeven wat belangrijk is voor een juiste website, dat is gelukt. Tijdens dit gesprek is alles duidelijk besproken en uitgelegd. Veel van je geleerd, wat betreft nieuwe dingen en wat je allemaal kan doen met je site.

Kortom erg tevreden over het resultaat en communicatie met elkaar. Echt top, nogmaals hartstikke bedankt Rene.

Groetjes Monique www.solobewindvoering.nl

Het contact was goed en het resultaat ook.

Muldermedia heeft voor ons 2 nieuwe websites gemaakt, het contact was goed en het resultaat ook.

Slager arbeidsbemiddeling

Top, korte lijnen, duidelijke afspraken.

MulderMedia heeft een mooie en duidelijke website voor mij gemaakt;

lagerheide.nl Greet Lageveen

Helemaal dik tevreden

Mulder media heeft voor ons een hele mooie site gemaakt.
Helemaal dik tevreden. 2x contact gehad vooraf en de vrije hand gegeven. Het resultaat is overweldigend!!

En heeft zekers de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.
TOP!!!

Janneke Kamperveen Oldeberkoop www.koepelbos.nl

Deskundig uitgevoerd

René Mulder van Mulder Media uit Oldeberkoop heeft mijn website gemaakt: delindevallei.nl
Hij heeft dit deskundig voor mij uitgevoerd en de afspraken zijn goed nagekomen. Ook heeft hij mijn wensen gerespecteerd en eerlijk advies gegeven.

Een aanrader dus mocht u ook eens een website willen laten maken.

A Oosterveld delindevalei.nl

Super, goede communicatie, snelle reactie als je iets vraagt.

Zeer kundig en bekwaam ondanks de vele mail verkeer dag en nacht bleef hij correct met antwoorden naar mij toe. Denkt goed met je mee, deelt ook ideeën met je. Dankzij Muldermedia hebben wij nu een zeer duidelijke website gekregen!!!

Karin Baron van KF opleidingen Stellingwervers kfopleidingen.nl

Rene Mulder, een man met een missie en heel veel deskundigheid. Absolute aanrader!

Buiten het feit dat Rene een zeer vakkundig man is, is het ook een bijzonder fijne man om mee te werken. Hij levert zijn werk snel en accuraat af. Vaak met nog net ietsjes meer dan wat je verlangt omdat hij het eigenlijk ook net iets beter vindt of fijner vindt werken. Kleine dingen zijn vaak al aangepast op het moment dat je nog aan het uitleggen bent wat je graag verandert wil hebben. Daarbij is hij absoluut niet duur.

Kortom: Bent u van plan om een nieuwe website te bouwen, neemt u dan contact met hem op. Ik werk al heel lang samen met hem en hij heeft onze 2 sites, www.trouwfotograaf4you.nl en www.beneekhof.nl helemaal gebouwd. Deze sites worden regelmatig voorzien van de nieuwste features en updates.

Ben Eekhof trouwfotograaf4you.nl beneekhof.nl

Vakkundig, Zakelijk én Persoonlijk. Daarom zeer aan te bevelen!

Aan MulderMedia hebben wij ( Eductum B.V.) de opdracht gegeven om onze website te upgraden en aan te vullen met een webshop. De uitvoering door MulderMedia werd gekenmerkt door professionaliteit, vakmanschap, clientcentraal én resultaatgericht.

Complimenten Rene ! eductum.nl Aan MulderMedia hebben wij ( Eductum B.V.) de opdracht gegeven om onze website te upgraden en aan te vullen met een webshop. De uitvoering door MulderMedia werd gekenmerkt door professionaliteit, vakmanschap, clientcentraal én resultaatgericht. Complimenten Rene !

Teus Dorrepaal DGA. eductum.nl

Nadat ik mijn idee duidelijk had gemaakt was mijn snel site klaar voor gebruik.

Hoewel bouwen een vak op zicht is, kan René bouwen als de beste. Website bouwen wel te verstaan. Een prettige samenwerking met het bouwen en ontwerpen van mijn site www.woningkeurjoure.nl. Duidelijke lijnen en heldere afspraken en een woord is een woord.

Sjirk Nijholt woningkeurjoure.nl

Duidelijk verstand van zaken en niets is teveel

Rene weet duidelijk wat hij doet.Van begin tot eind erg veel contact gehad via de mail en telefonisch.Ondanks de erg VELE mailtjes en vragen van mijn kant ;-) bleef hij rustig en handelde alles zeer naar behoeve af.Ik ben weer in het bezit van een erg nette website die eindelijk ook klaar is qua mobiele versie.Ook voor het onderhoud en vragen achteraf is niets teveel. Kortom, Rene heeft er weer een vaste klant bij.

M. Doller  dollerdak.nl

Website upgraden en uitbreiden in Zeewolde

Rene heeft een hele mooie site voor mij gemaakt, www.lijfzaken.nl. Helemaal naar mijn wensen. Hij reageert snel op vragen en heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ik ben heel erg tevreden.

Brenda van Maanen lijfzaken.nl

Buitengewoon tevreden

Op advies van één van onze klanten terecht gekomen bij René van MulderMedia voor het vernieuwen van onze website. Wij zijn geweldig tevreden met het resultaat, maar ook zijn wij helemaal tevreden met de wijze waarop René te werk gaat. Uitermate deskundig, zeer flexibel en vriendelijk in de omgang waarbij niets te veel of onmogelijk is. Dus ook wij kunnen onze klanten en iedereen adviseren om voor hun website naar MulderMedia te gaan.

Fred & Linda Cult Administratiekantoor Frelin.nl

Perfecte en snelle service

Mulder Media, René, heeft ons perfect geholpen met het maken van de website www.hondentrainingdickstaal.nl en www.dogtrainingdickstaal.com. Zowel in het Engels als Nederlands. Prima ondersteuning, bijna dag en nacht bereikbaar en altijd erg snelle en goede reacties! Top service!

Sander Staal hondentrainingdickstaal.nl

Complete remake bestaande website Riksma Wolvega

Rene, bedankt voor je prima geleverde werkzaamheden site woninginrichtingwolvega.nl. Opmaak site prima, plaatsen -stallen site jij hebt het keurig geregeld. Je voor advies en de ondersteuning van jou was super.
Wij zijn dik tevreden.

Peter Riksma woninginrichtingwolvega.nl

Wij bevelen Mulder Media zeker aan.

Wij zijn heel tevreden. De afspraken werden goed nagekomen en wij werden steeds goed geantwoord op al onze vragen. En ook nu nog, als er vragen zijn komt er direkt een oplossing. Dus wij bevelen Mulder Media zeker aan.

Van der Helm Design vanderhelmdesign.nl

Hij is technisch onderbouwd, heeft verstand van zaken en maakt prachtige websites.

Djurreskookworkshop.nl ziet er vlot en fris uit met erg duidelijke teksten. Dit dankzij Mulder Media. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Mulder Media.Mulder Media weet goed met wensen van de klant om te gaan. Dit heeft resulteert in een mooi product.

Bedankt Mulder Media!

Djurre Veensma djurreskookworkshop.nl

MulderMulder kan ik echt aan iedereen aanbevelen. Super

Mulder Media, heeft voor mij de website www.inboedelhulpverlening.nl afgebouwd. Zelf had ik al een begin gemaakt, maar door gebrek aan expertise zocht ik hulp. Achteraf ben ik blij dat ik Mulder Media heb ingeschakeld.

Snel resultaat, goede communicatie, transparant en een puik eindresultaat is mijn conclusie.
MulderMulder kan ik echt aan iedereen aanbevelen. Super
Gr. Riemer Bouius

Riemer Bouius inboedelhulpverlening.nl

Muldermedia heeft ons het maatwerk geleverd waar we naar op zoek waren

In april starten wij met een Bed and Breakfast. Daar hoort natuurlijk ook een mooie website bij. Maar waar laat je zoiets doen en door wie?
Rene Mulder van Muldermedia heeft ons het maatwerk geleverd waar we naar op zoek waren. Het bouwen van een website gaat echter niet zonder slag of stoot. Rene bleek in de communicatie over de site bijzonder open en bereikbaar te zijn.

Hij heeft de vele details die een mooie website kenmerken feilloos weten te verwerken. Wij zijn ook heel tevreden over de snelheid waarmee de site gereed kwam. Binnen een maand waren we online. Ook de kosten bleven goed beheersbaar.

Rene hanteert een vaste prijs voor het bouwen van de site. Een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Wie op zoek is naar een creatieve, communicatief vaardige en voordelige webbouwer: neem dan contact op met Rene Mulder van Muldermedia in Oldeberkoop.

B Spijker bb-upstairs.nl

We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

Mulder Media heeft onze website gemoderniseerd en we zijn nu veel beter vindbaar. René reageert in no time op vragen. We waren nogal veeleisend, maar zijn geduld raakte nooit op.

P Hop boomrooierijhop.nl

Zeer kundig en bekwaam

Zeer kundig en bekwaam

Mara Eijsbouts Lebrocope.nl

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 
  • Conversie Psychologie
  • Online Marketing 
  • Copy Writing
  • Usability & conversie optimalisatie
Webbureau MulderMedia | Het Hooge 10 8421SE  Oldeberkoop  - T: 0516 - 45 23 68 - M: 06 - 224 616 86 | e-mail

Meer weten?

Twijfel niet langer bel:
0516 45 23 68  M: 06 224 616 86
of mail ons.

Na een goede kop koffie weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent .