Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Onweerstaanbare websites, door overtuigende inhoud... dàt is onze uitdaging!

Eerlijk: de meeste website onderhoudssystemen zijn ingewikkeld

Vaak wordt beweerd dat het simpel is je site te onderhouden. In de praktijk valt dat nogal tegen. Dat komt omdat er ook zoveel mogelijkheden zijn. Je verzuipt in de keuzes. Ik zorg dat je precies kunt doen wat nodig is, en laat dus weg wat je (nu) niet gebruikt. 

Resultaat: Ook na een aantal maanden snap je nog steeds zonder handleiding hoe je je website moet onderhouden.

Inloggen, bewerken, opslaan....   klaar!

Zo simpel kan je jouw website onderhouden. Er is geen excuus meer voor verouderde informatie  Met een uitgebreide tekstverwerker, contactformulier en automatische back-up. Een perfecte start voor een uitgebreide website.

Kom je er niet uit? Dan mag je video kijken

Uniek: Lukt het niet dan sturen wij een video met de oplossing. Op die manier wordt je vraag duidelijk beantwoord en leer je er zelf ook van.

Later uitbreiden? Geen probleem

Een website is eigenlijk nooit af. Na verloop van tijd wil je misschien extra functionaliteit. Gelukkig onze  websites zijn modulair opgebouwd (vergelijkbaar met een blokkendoos) zodat je later gemakkelijk kunt uitbreiden.

100% eigenaar van je website

Gewoon lekker transparant. Dus geen jaarlijkse "verborgen" kosten. Webhosting en updates zijn de enige stelposten. De rest is all in!

Een website perfect voor mobiel gebruik

Je kunt echt niet meer om mobile gebruikers heen. Meer dan 55% van de bezoekers gebruikt de smartphone om zich te oriënteren. Met onze "mobile first" gedachte bedien je dus direct de grootste doelgroep. 

MulderMedia heeft het certificaat van de training Master Online Overtuigen behaald.

Wij trekken de kar, dat is relaxed!

Je geeft alles uit handen! Je geeft aan wat je doelstelling is wij doen de rest. Samen zorgen we voor een geweldige website.

V.a. 1495,-*

*max 10 pagina's

Eigen inbreng bespaart tijd en geld

Je bent vooral met je eigen business bezig en doet liever waar je goed in bent. MulderMedia deelt haar expertise en stuurt actief aan.

V.a. 1195,-*

*max 10 pagina's

Doordat je veel zelf doet bespaar je geld

Als je redelijk bedreven bent met websites kan je veel zelf regelen. MulderMedia deelt haar expertise en geeft feedback.

V.a. 995,-*