Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Je wilt toch dat je bedrijf of dienst serieus genomen wordt? Wij maken onweerstaanbare websites.

Zet je pagina's op dieet!

Dik zijn is niet is niet goed voor je. Dit geldt ook voor je webpagina’s. Heel wat webpagina’s hebben last van obesitas. Dat komt omdat men te veel wil laten zien op een pagina.

Minder afleiding meer focus

Je kunt de bezoeker beter in het verhaal trekken als er geen andere afleidende prikkels op de pagina zijn.

In het begin is het wel een beetje “eng” om de pagina’s kaal te maken. Moet er niets bij? Moet ik niet verwijzingen maken naar mijn blog bijvoorbeeld? Of een opsomming van klantreviews laten zien? Ik geef toe ik heb me hier zelf ook jarenlang schuldig aan gemaakt. 

De kunst van weglaten en eenvoud druist soms tegen je gevoel in. Maar ga maar eens bij jezelf na als je op zoek bent naar een product of dienst. Dan kom je daar dus primair voor. Al het andere op de pagina voegt dan niets toe, maar leidt af!

Afgeslankte pagina’s laden sneller

Google is gek op snelle pagina’s. Al die afleidende ballast moet namelijk ook geladen worden. Afbeeldingen, teksten, opmaakcode. Al deze zaken maken je website trager. Bezoekers houden van snelle websites dus nog een groot voordeel.

Moet iedere pagina afslanken?

Zet vooral de pagina’s op dieet die 1 onderwerp behandelen. Op deze pagina's ga je vaak de "diepte in" en wil je dat de aandacht vastgehouden wordt.

Andere wat minder “conversie” gerichte pagina’s kunnen wel wat speelser worden ingericht zoals de home page of een blog bijvoorbeeld.

Hulp nodig bij het afslanken?

Samen kijken waar je kansen liggen?