Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Je wilt toch dat je bedrijf of dienst serieus genomen wordt? Wij maken onweerstaanbare websites.

Zet je pagina's op dieet!

Dik zijn is niet is niet goed voor je. Dit geldt ook voor je webpagina’s. Heel wat webpagina’s hebben last van obesitas. Dat komt omdat men te veel wil laten zien op een pagina.

Minder afleiding meer focus

Je kunt de bezoeker beter in het verhaal trekken als er geen andere afleidende prikkels op de pagina zijn.

In het begin is het wel een beetje “eng” om de pagina’s kaal te maken. Moet er niets bij? Moet ik niet verwijzingen maken naar mijn blog bijvoorbeeld? Of een opsomming van klantreviews laten zien? Ik geef toe ik heb me hier zelf ook jarenlang schuldig aan gemaakt. 

De kunst van weglaten en eenvoud druist soms tegen je gevoel in. Maar ga maar eens bij jezelf na als je op zoek bent naar een product of dienst. Dan kom je daar dus primair voor. Al het andere op de pagina voegt dan niets toe, maar leidt af!

Afgeslankte pagina’s laden sneller

Google is gek op snelle pagina’s. Al die afleidende ballast moet namelijk ook geladen worden. Afbeeldingen, teksten, opmaakcode. Al deze zaken maken je website trager. Bezoekers houden van snelle websites dus nog een groot voordeel.

Moet iedere pagina afslanken?

Zet vooral de pagina’s op dieet die 1 onderwerp behandelen. Op deze pagina's ga je vaak de "diepte in" en wil je dat de aandacht vastgehouden wordt.

Andere wat minder “conversie” gerichte pagina’s kunnen wel wat speelser worden ingericht zoals de home page of een blog bijvoorbeeld.

Hulp nodig bij het afslanken?

Samen kijken waar je kansen liggen? 

Gratis en de gemakkelijk te bouwen website. Het probleem.
Vorige

Gratis en de gemakkelijk te bouwen website. Het probleem.

Laat een reactie achter

Er zijn veel aanbieders waarmee je  gratis of goedkoop “even” een website in elkaar zet.

Heel mooi allemaal natuurlijk. Ik gun iedereen een gratis of goedkope oplossing, maar het werkt niet….

Waarom werkt het niet?

Een website maken is een vak. Daar komt veel meer bij kijken dan dan  alleen wat leuke plaatjes en wat positieve teksten en beweringen.

Daarom zie je vaak dat dit soort website die er misschien wel leuk uitzien (zijn bezoeker op zoek naar een leuke website?), maar waarvan inhoud en indeling waardeloos is. Kortom de bezoeker wordt niet geholpen en hop naar de volgende.

Wat werkt dan wel?

Juist de inhoud is waar bezoekers (en zoekmachines) naar op zoek zijn. Wil jij ook een website die er goed uitziet, maar bovendien ook goed scoort? Met meer dan 20 jaar ervaring help ik je verder. Oh ja onze websites zijn óók gemakkelijk te onderhouden en door maatwerk zien ze er perfect uit op ieder scherm. 

Lees Verder
Een beveiligde verbinding; wat is dat nu weer?
Volgende

Een beveiligde verbinding; wat is dat nu weer?

Laat een reactie achter

Een terechte vraag. Je gaat er waarschijnlijk vanuit dat je verbinding toch veilig is? Dat is niet het geval. In de meeste gevallen hoeft dat geen probleem te zijn.

Wanneer is een beveiligde verbinding noodzakelijk?

Als je gevoelige gegevens via je website gaat versturen. Een voorbeeld: Iemand vult een formulier in op je website met gevoelige gegevens. In principe is het verstuurde formulier te "onderscheppen" door kwaadwillenden. Ook webshops maken veel gebruik van formulieren dus dan is het verstandig beveiliging in te zetten.

De wet schrijft voor dat je zelf maatregelen dient te nemen

Wet Bescherming Persoonsgegevens, hoofdstuk 2, artikel 13. Daarin staat beschreven dat je zelf moet beoordelen of dit ook voor jouw situatie van toepassing is. Voor een webshop is het wel duidelijk. Daar moet je een beveiligde (versleutelde) verbinding voor gebruiken. Voor formulieren op je eigen website? Dat hangt er van af. Naam en e-mail adres zijn misschien geen probleem, maar zodra er meer persoonlijke informatie wordt verstuurd is het een andere zaak.

Oké duidelijk, maar hoe gaat het dan in z'n werk?

MulderMedia zorgt voor een SSL certificaat. Door middel van dit certificaat wordt alle data van je website versleuteld verstuurd. De bezoeker merkt hier verder niets van. Een oplettende bezoeker ziet in de adres balk: https staan ipv http. En ook een groen slotje (kijk maar eens als je inlogt bij je bank).

Google waardeert een goed beveiligde website

Als het voor je bezoekers veilig is, waardeert Google dit. In de zoekresultaten kan dit gunstig uitpakken. Google heeft onlangs gemeld dat deze beveiliging steeds belangrijker wordt in de toekomst.

Als je een versleutelde verbinding wilt

Jaarlijks worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Een certificaat uitgeven kost nu eenmaal geld. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees Verder