Geven is het nieuwe krijgen

Uw website moet altijd online zijn, en snel een beetje!

Bij een website komt ook het begrip (web) hosting om de hoek kijken. Hosting is een belangrijk onderdeel van uw website. Het bepaald voor een groot deel of uw website snel wordt geladen, maar ook of uw website altijd online is.

hoge snelheidFeitelijk huurt u een stukje computer ruimte waarop de gegevens van uw website worden opgeslagen, zoals foto’s en teksten. Ook hier geld goedkoop is duurkoop. Voor 1 euro per maand kunt u uw website al laten hosten................., maar stel dan vooral geen eisen. Is uw website traag omdat u uw website deelt met een aantal grootverbruikers die toevallig ook op de door u gebruikte hostingcomputer zijn ondergebracht? Dan kunt u daar knap last van hebben. De website laad langzaam, en bezoekers en hebben een hekel aan wachten.

Maar niet te spreken over de service. Veelal kunt u uw host uitsluitend benaderen via een zgn ticket systeem. Telefonisch overleg kunt u vergeten. Natuurlijk maakt u bijna altijd aanspraak op service als er iets aan de hand is..............dat is het erg lastig als u niemand kunt bereiken. Te veel besparen op webhosting is een slechte zaak.

Daarom werkt MulderMedia in principe alleen met hostingpartijen die hun vak verstaan. Het product is zo goed als de zwakste schakel geld ook hier.

Wist u bijvoorbeeld dat Google uw website ook beoordeeld op snelheid? Een trage website scoort minder goed in de zoekresultaten!

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 
  • Conversie Psychologie
  • Online Marketing 
  • Copy Writing
  • Usability & conversie optimalisatie
Webbureau MulderMedia | Het Hooge 10 8421SE  Oldeberkoop  - T: 0516 - 45 23 68 - M: 06 - 224 616 86 | e-mail

Meer weten?

Twijfel niet langer bel:
0516 45 23 68  M: 06 224 616 86
of mail ons.

Na een goede kop koffie weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent .