Onweerstaanbare websites, overtuigende inhoud

Je wilt toch dat je bedrijf of dienst serieus genomen wordt? Wij maken onweerstaanbare websites.

Gratis en de gemakkelijk te bouwen website. Het probleem.

Er zijn veel aanbieders waarmee je  gratis of goedkoop “even” een website in elkaar zet.

Heel mooi allemaal natuurlijk. Ik gun iedereen een gratis of goedkope oplossing, maar het werkt niet….

Waarom werkt het niet?

Een website maken is een vak. Daar komt veel meer bij kijken dan dan  alleen wat leuke plaatjes en wat positieve teksten en beweringen.

Daarom zie je vaak dat dit soort website die er misschien wel leuk uitzien (zijn bezoeker op zoek naar een leuke website?), maar waarvan inhoud en indeling waardeloos is. Kortom de bezoeker wordt niet geholpen en hop naar de volgende.

Wat werkt dan wel?

Juist de inhoud is waar bezoekers (en zoekmachines) naar op zoek zijn. Wil jij ook een website die er goed uitziet, maar bovendien ook goed scoort? Met meer dan 20 jaar ervaring help ik je verder. Oh ja onze websites zijn óók gemakkelijk te onderhouden en door maatwerk zien ze er perfect uit op ieder scherm. 

Je website een visitekaartje? Laat me niet lachen!
Vorige

Je website een visitekaartje? Laat me niet lachen!

Laat een reactie achter

Sorry dat ik het zeg, maar als ik de opmerking lees “je website is je digitale visitekaartje” krijg ik overal jeuk.

Wat is dat voor belachelijk achterhaalde opmerking?

Ik mag toch hopen dat je je website wel anders ziet dan "een visitekaartje op internet"? Waarom zou je het daar dan niet bij laten scheelt heel veel gedoe en tijd.

Je zou wel gek zijn zoveel te investeren en zoveel moeite te nemen om alleen maar een visitekaartje op internet te zetten. 

Meer dan een visitekaartje op internet…..

  • Kan je met een visitekaartje laten zien wat je allemaal voor diensten aanbiedt?
  • Kan je een portfolio tonen om je klanten te overtuigen?
  • Kan je online contact opnemen met je visitekaartje?

Kortom als iemand beweert dat je website een visitekaartje op internet is, doe me een lol en geeft deze persoon mijn visitekaartje, er is ruimte voor verbetering….

Lees Verder
Zet je pagina's op dieet!
Volgende

Zet je pagina's op dieet!

Laat een reactie achter

Dik zijn is niet is niet goed voor je. Dit geldt ook voor je webpagina’s. Heel wat webpagina’s hebben last van obesitas. Dat komt omdat men te veel wil laten zien op een pagina.

Minder afleiding meer focus

Je kunt de bezoeker beter in het verhaal trekken als er geen andere afleidende prikkels op de pagina zijn.

In het begin is het wel een beetje “eng” om de pagina’s kaal te maken. Moet er niets bij? Moet ik niet verwijzingen maken naar mijn blog bijvoorbeeld? Of een opsomming van klantreviews laten zien? Ik geef toe ik heb me hier zelf ook jarenlang schuldig aan gemaakt. 

De kunst van weglaten en eenvoud druist soms tegen je gevoel in. Maar ga maar eens bij jezelf na als je op zoek bent naar een product of dienst. Dan kom je daar dus primair voor. Al het andere op de pagina voegt dan niets toe, maar leidt af!

Afgeslankte pagina’s laden sneller

Google is gek op snelle pagina’s. Al die afleidende ballast moet namelijk ook geladen worden. Afbeeldingen, teksten, opmaakcode. Al deze zaken maken je website trager. Bezoekers houden van snelle websites dus nog een groot voordeel.

Moet iedere pagina afslanken?

Zet vooral de pagina’s op dieet die 1 onderwerp behandelen. Op deze pagina's ga je vaak de "diepte in" en wil je dat de aandacht vastgehouden wordt.

Andere wat minder “conversie” gerichte pagina’s kunnen wel wat speelser worden ingericht zoals de home page of een blog bijvoorbeeld.

Hulp nodig bij het afslanken?

Samen kijken waar je kansen liggen? 

Lees Verder