Geven is het nieuwe krijgen

Een domeinnaam is belangrijk.

Eén van de eerste zaken waarover nagedacht moet worden alvorens een website gebouwd kan worden is het vastleggen van een domeinnaam. Het is heel verleidelijk om vooral uw bedrijfsnaam en uw eigen naam in de domeinnaam voor te laten komen, maar is dat wel zo verstandig?
domeinregistratie
Stel u hebt een schildersbedrijf in Oosterwolde. Uw bedrijfsnaam luidt: schildersbedrijf de Vries. Heel verleidelijk om bijvoorbeeld de domeinnaam als volgt te kiezen: schildersbedrijfdevries.nl, maar is dat wel zo handig?

De praktijk.
De meeste bezoekers komen via zoekmachines op uw website. Een potentiele klant zal uw bedrijf wellicht niet kennen. Stel deze woont ook in Oosterwolde. Hij of zij gaat naar Google en vult daar in: schildersbedrijf Oosterwolde als zoekopdracht in .......... Grote kans dat u bedrijf nu minder goed naar boven komt. Waar het om gaat is dat u zich probeert in te leven in de zoekopdracht van uw poteniele klant. De belangrijkste zoekwoorden moeten het liefst in uw domeinnaam voorkomen.

Beste van twee werelden.
Het is per defenitie niet belangrijk dat uw bedrijfsnaam gelijk is aan uw domeinnaam. Natuurlijk kunt u ook voor een extra domeinnaam kiezen. Zo bereikt uw beide doelen. Een domeinnaam die direct in verband staat met uw bedrijf, en een zoekmachine gunstige variant.

Een domeinaam is niet alles.
Voor goede zoek resultaten is een domeinnaam best belangrijk. Het is niet zo dat een domeinnaam nu direct de sleutel tot succes is. Daarvoor is veel meer nodig zoals goed geschreven teksten ed. Toch is het vaak de eerste stap voor uw bedrijf op internet, benut deze daarom goed en kijk verder dan uw eigen gevoel.

MulderMedia heeft veel ervaring met het kiezen van domeinnamen en adviseerd u graag daarvoor hoeft u maar een domeinaam te onthouden.....muldermedia.nl

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 
  • Conversie Psychologie
  • Online Marketing 
  • Copy Writing
  • Usability & conversie optimalisatie
Webbureau MulderMedia | Het Hooge 10 8421SE  Oldeberkoop  - T: 0516 - 45 23 68 - M: 06 - 224 616 86 | e-mail

Meer weten?

Twijfel niet langer bel:
0516 45 23 68  M: 06 224 616 86
of mail ons.

Na een goede kop koffie weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent .