Geven is het nieuwe krijgen

Trends en ontwikkelingen op internet volgen elkaar in razend tempo op. Via onze blog houden wij je regelmatig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Flat Design?

Al jaren lang worden websites ontworpen alsof het uiterlijk overeen moet komen met de tastbare werkelijkheid. Dus knoppen die lijken op knoppen van de afstandsbediening van de TV bijvoorbeeld.

Lees meer: Flat Design?

Wat is je doel?

Gek genoeg realiseren mensen zich vaak niet wat het doel van hun website is. Vreemd want daarvoor doe je het toch allemaal? De gedachte dat je een website moet hebben leeft nog heel sterk. Ik beweer het tegendeel: als je geen goede website hebt, is het beter om geen website te hebben! 

Lees meer: Wat is je doel?

Websites moeten zich aan de gebruiker aanpassen en niet andersom.

Met de komst van smartphones en tablets bekijken bezoekers uw website niet meer met een beeldscherm zoals op uw computer. Grootste verschil is het schermformaat. Een smartphone heeft natuurlijk een veel kleiner scherm dan een ‘normaal’ computerscherm. Als je een smartphone of tablet vervolgens ook nog draait heeft dat ook nog tot gevolg dat het scherm breder of hoger wordt.

Lees meer: Websites moeten zich aan de gebruiker aanpassen en niet andersom.

Soms iets te enthousiast...

Ik betrap mijzelf er vaak op dat ik te enthousiast ben over mijn vak. Een klant die zich laat informeren, wordt door mij soms bedolven onder een stortvloed van informatie. Wat kan je beter niet doen en waarom niet en wat wel en heb je daar al eens over nagedacht?

Lees meer: Soms iets te enthousiast...

Budget

Als u een website laat maken betaalt u natuurlijk voor het ontwerp en voor installatie van bijvoorbeeld van het onderhoudsysteem. Heel normaal toch?

Lees meer: Budget

Meten is weten..toch?

Natuurlijk wilt u weten hoeveel bezoekers er op uw website komen. Toch zegt dit getal op zich niet heel erg veel. Immers zijn de bezoekers wel oprecht geinteresseerd in de inhoud van uw website op kwamen zij 'per ongeluk' op uw website terecht?

Lees meer: Meten is weten..toch?

Hackers

Regelmatig verschijnen er berichten in de diverse media over ‘hackers’ en ‘gehackte websites’. Dat websites gehacked worden is niets nieuws. Dit gebeurt al sinds internet bestaat.

Lees meer: Hackers

Achtergrond muziek

Kan ik ook een achtergrondmuziekje op mijn website krijgen? Natuurlijk, maar waarom? Uit onderzoek blijkt dat bezoekers hier helemaal niet op zitten te wachten. Het schrikt af! Opeens schalt er muziek uit de speakers.

Lees meer: Achtergrond muziek

Intro pagina's.

In de top 10 van grootste ergernissen over websites staat de zogenaamde ‘Splash intro’s‘. U kent ze wel: 'klik hier om naar de website te gaan'. U, als bezoeker, dacht dat u daar al was. Maar nee: nog eens klikken. Ergerlijk, vinden veel mensen.

Lees meer: Intro pagina's.

Webteksten

Hoe vaak komt u ze niet tegen? Tenenkrommende teksten, clichés, veel te lange, wollige teksten die de kern helemaal niet raken. 'Ach, ik heb Word op de computer dus ik maak de teksten zelf wel en anders mijn secretaresse of achterneef.'

Lees meer: Webteksten

Zoekmachines.

Een vraag die vaak wordt gesteld: hoe kom ik bovenaan in de resultaten van een zoekmachine terecht? Een volkomen logische vraag want je wilt gevonden worden als een klant je zoekt. Het antwoord is echter veel ingewikkelder.

Lees meer: Zoekmachines.

Wij volgen regelmatig scholing op het gebied van:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) 
  • Conversie Psychologie
  • Online Marketing 
  • Copy Writing
  • Usability & conversie optimalisatie
Webbureau MulderMedia | Het Hooge 10 8421SE  Oldeberkoop  - T: 0516 - 45 23 68 - M: 06 - 224 616 86 | e-mail

Meer weten?

Twijfel niet langer bel:
0516 45 23 68  M: 06 224 616 86
of mail ons.

Na een goede kop koffie weet je precies wat de mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent .